Blog

duurzaam 2019

Duurzaam?

15/01/2019 Wrap 'n' Rolling

Afgelopen week hebben Jurre en ik tijdens de Horecava deelgenomen aan het duurzaamheidsontbijt georganiseerd door de Kweker in samenwerking met GiantLeaps. Hier bespraken we met verschillende ondernemers de manieren om duurzamer te ondernemen en vooral welke struggles hierbij komen kijken. Hoe kan je nou echt een verschil maken? Duurzaam ondernemen is ook iets waar wij Lees meer »

hummus tips voor op je platbrood

19/03/2018 Wrap 'n' Rolling

Hummus, wie houdt er niet van? Zelf vind ik het heerlijk om te gebruiken als smeuïge basis voor op mijn wrap die ik daarna kan beleggen met allerlei lekkere groenten! Super simpel en altijd smaakvol. Zo´n lekkere hummuswrap is ideaal als lunch maar ook als avondeten doet hij het goed én je kunt het lekker Lees meer »

Verslag #platbrodentour Mexico

12/01/2018 Wrap 'n' Rolling

Onze 5e en alweer laatste bestemming van onze #platbrodentour: Mexico! Het land van de tortilla. Er zijn tekenen gevonden dat in Mexico al zo’n 2.700 jaar geleden tortilla´s werden gebakken en na al die jaren vormen deze platte maisbroden nog altijd de basis van het Mexicaanse dieet. Een volwassen Mexicaan eet per dag gemiddeld zo’n acht Lees meer »

Verslag #platbrodentour New York

06/01/2018 Wrap 'n' Rolling

Van een Sri Lankaans zandstrand naar Winterwonderland.. Het was met een temperatuurverschil van 30 graden en een tijdsverschil van 12 uur wel even wennen maar deze stad doet je jetlag snel vergeten. Er is namelijk heel veel te ontdekken! NYC bruist! Als je de metro uitstapt in Manhattan kan je niet ontkennen dat je in Lees meer »

food truck merry Christmas Sri Lanka

Verslag #platbrodentour Sri Lanka

29/12/2017 Wrap 'n' Rolling

Sri Lanka heeft als bijnaam ´de parel van de oceaan´ en daar is wat ons betreft niets aan gelogen. Wat een prachtig land! En zo divers. Het binnenland is prachtig groen met theeplantages, rijstvelden en regenwouden en dan heeft het natuurlijk strand, heel veel strand! Wij hebben 10 dagen van dit prachtige land mogen genieten Lees meer »