Blog

Wrap ‘n’ Rolling stijgt tot zeer grote hoogte

11/04/2017 Wrap 'n' Rolling

Een (letterlijk) hoogtepunt in de Wrap ‘n’ Rolling geschiedenis. Afgelopen vrijdag reed ik met onze vintage food truck richting Transition Festival 2017 in TivoliVredenburg. Een normale bezigheid zou je zeggen en volgens Google Maps kwam ik precies op tijd aan. Maar toen werd het toch nog even zoeken. TivoliVredenburg is een prachtig nieuw pand midden in Utrecht. Maar Lees meer »

Citroën HY in de garage bij CBG

Verslag van Food truck seizoen #1

30/10/2015 Wrap 'n' Rolling

Het ging allemaal heel snel maar het voelt ergens ook of we dit al jaren doen… Als ik bedenk wat er allemaal is gebeurd in de korte periode dat we dit nu doen. Ik geloof dat ik een boek kan schrijven als ik bedenk wat ik allemaal mee heb mogen maken. Oké, in ieder geval Lees meer »

Jurre Slijkerman

Jurre

10/10/2015 Wrap 'n' Rolling

Voor het eerst laat ik hier iets van mij horen op de Wrap ‘n’ Rolling website. Mijn naam is Jurre en ik ben het vriendje van Hilde. Al vanaf het begin van het bestaan van Wrap ‘n’ Rolling heb ik mij al stiekem een beetje tegen haar toffe food truck idee aan lopen bemoeien. Nu, Lees meer »

Jurre en Hilde in de Wrap 'n' Rolling retro food truck

Bloggen

10/10/2015 Wrap 'n' Rolling

Hier zullen wij zo af en toe iets leuks en/of interessants posten. Bijvoorbeeld een verslag over een leuk festival of evenement waar we met de vintage Wrap ‘n’ Rolling food truck hebben gestaan, een lekkere nieuwe wrap die we hebben ontwikkeld, of iets anders tofs. Na een roerig eerste festivalseizoen te hebben gedraaid, waarin we Lees meer »