Blog

Wrap 'n' Rolling Pani Puri

Top 5 Indiaas Street Food #platbrodentour

01/12/2017 Wrap 'n' Rolling

Naast de vele soorten platbroden ontkom je in India natuurlijk niet aan het veelzijdige street food. Overal op straat staan kleine stalletjes van waaruit de meest verrassende gerechten worden geserveerd. We moesten met onze westerse darmen wel een beetje oppassen voor de ‘Delhi Belly’ maar we hebben zeker het nodige kunnen proberen! We hebben erg Lees meer »

Wrap 'n' Rolling Lavash

Verslag #platbrodentour Armenië

17/11/2017 Wrap 'n' Rolling

Onze reis in Armenië zit er inmiddels al op en wat was het een mooie ervaring. We wisten van tevoren totaal niet wat ons te wachten stond maar het land heeft ons in veel opzichten positief verrast. Armenië heeft in het verleden veel narigheid te voorduren gehad waaronder verschillende oorlogen, genocide en aardbevingen. Ondanks deze Lees meer »

platbrodentour

#platbrodentour eerste stop Armenië

08/11/2017 Wrap 'n' Rolling

Na weer een drukke zomer besloten Hilde en ik dat het tijd was voor vakantie. Waarom niet deze vakantie combineren met het opdoen van inspiratie. En daarom besloten we op zoek te gaan naar de oorsprong van het platbrood, de overduidelijke basis van elk gerecht wat bij ons over de toonbank van onze food truck Lees meer »

Wrap ‘n’ Rolling stijgt tot zeer grote hoogte

11/04/2017 Wrap 'n' Rolling

Een (letterlijk) hoogtepunt in de Wrap ‘n’ Rolling geschiedenis. Afgelopen vrijdag reed ik met onze vintage food truck richting Transition Festival 2017 in TivoliVredenburg. Een normale bezigheid zou je zeggen en volgens Google Maps kwam ik precies op tijd aan. Maar toen werd het toch nog even zoeken. TivoliVredenburg is een prachtig nieuw pand midden in Utrecht. Maar Lees meer »

Citroën HY in de garage bij CBG

Verslag van Food truck seizoen #1

30/10/2015 Wrap 'n' Rolling

Het ging allemaal heel snel maar het voelt ergens ook of we dit al jaren doen… Als ik bedenk wat er allemaal is gebeurd in de korte periode dat we dit nu doen. Ik geloof dat ik een boek kan schrijven als ik bedenk wat ik allemaal mee heb mogen maken. Oké, in ieder geval Lees meer »