Over ons

Wij zijn Jurre en Hilde, de trotse eigenaren van Wrap ‘n’ Rolling.

Wrap ‘n’ Rolling is ontstaan uit een gedeelde passie voor ondernemen en vers bereid street food. Vanuit geheel andere vakgebieden, Hilde was juriste en Jurre was meubelmaker, zijn we begin 2015 samen vol voor dit avontuur gegaan en werken we elke dag met veel plezier en toewijding aan ons concept.


Fast good food!

Bij ons krijgt street food een gezond en duurzaam karakter. Door gebruik te maken van verse volwaardige ingrediënten zorgen wij dat onze wraps boordevol smaak en goede voedingsstoffen zitten die jouw ‘motor’ langdurig goede energie geven.

Wij maken gebruik van verantwoord vlees en biologische zuivel en onze vis is altijd van een duurzame bron. Zo kun jij met een gerust hart van je wrap genieten! Een dagje zonder vlees? Vegetariërs en veganisten kunnen altijd bij ons terecht! 

Versheid op iedere locatie!

Iets te vieren? Vanuit onze vintage food truck serveren wij met plezier onze verse wraps of tacos op jouw beurs, (bedrijfs)event of bruiloft! Onze wraps zijn perfect voor de lunch of als diner en als snack hebben we verse tacos. Vraag naar de mogelijkheden dan stellen we een menu samen wat helemaal past bij jou en je gasten.

Wil je groot uitpakken en een echt (mini) food truck festival neerzetten? Kijk dan eens op de site van een van onze partners: Pop-Up Borrel of Toet Toet Food.


Neem contact op