#platbrodentour eerste stop Armenië

Na weer een drukke zomer besloten Hilde en ik dat het tijd was voor vakantie. Waarom niet deze vakantie combineren met het opdoen van inspiratie. En daarom besloten we op zoek te gaan naar de oorsprong van het platbrood, de overduidelijke basis van elk gerecht wat bij ons over de toonbank van onze food truck gaat. Het is een heuse wereldreis geworden met als eerste bestemming: Armenië, waar al duizenden jaren Lavash – Armeens platbrood wordt gebakken van niet meer dan bloem, water en wat zout. In de nacht van 7 november landen wij in Yerevan, waar wij nu nog steeds zijn. Gisteren hebben wij in een restaurant ons eerst Lavash gegeten en morgen gaan we dit platbrood, als het goed is ook zelf maken.

Hierna gaan we nog naar India en Sri Lanka voor o.a. Chapati en Phulka,  New York voor de vele inspirerende food concepten en naar Mexico voor – uiteraard – de tortilla en de taco.

We houden je op de hoogte via ons blog, Instagram, Facebook en ons Youtube kanaal.