Recepten

Volkoren wrap met geitenkaas, avocado, framboos en amandel
Framboos

Deze wrap is één en al zomer, op een lekkere warme dag smaakt hij dan ook het lekkerst! Fris, zoet, zuur en hartig tegelijk! Wanna try? Ingrediënten voor 4 wraps 4 speltwraps (zie basisrecept) 100 gram geitenkaas 60 gr amandel (ongebrand) 150 gr frambozen 1,5 avocado (in stukjes) 1 bosui (in ringetjes) veldsla Dressing 1 Lees meer »

Cajun kip

Deze smaakvolle wrap staat al sinds onze start in 2015 op het menu en is op ieder festival de onbetwiste favoriet. De gekruide sappige kippendijen vormen samen met de zoete aardappel, de zoute feta en frisse pico de gallo een verrassende smaakcombinatie die bezoekers keer op keer laten terugkomen. ingrediënten – 4 Libanese volkoren platbroden Lees meer »

Gerookte zalm

Deze wrap rollen wij regelmatig tijdens onze catering klussen en bedrijfsevents en heeft onlangs een kleine metamorfose ondergaan. Hoogste tijd om het nieuwe recept met jullie te delen! De dieproze, duurzaam gevangen Sockeye zalm die wij voor deze wrap gebruiken is afkomstig van Fish Tales. Als je deze smaakvolle vis hebt geproefd, wil je niet Lees meer »

TexMex

Deze wrap verscheen in 2019 op ons menu en doet het erg goed op festivals en evenementen. Bekende TexMex smaken in een geheel vegan wrap, verrassende combinatie! De belangrijkste rol in deze wrap is voor de Pulled Oats. Deze plantaardige eiwitbron is gemaakt van enkel haver, tuinbonen, erwten, water en wat olie, verder niets! Lekker Lees meer »