Recepten

Wilde Sockeye zalm

Deze wrap is alweer een tijd een graag geziene gast op festivals en evenementen dus vond ik het de hoogste tijd om het recept met jullie te delen. De wilde zalm die we gebruiken op deze wrap wordt gerookt door Frank’s Smokehouse en heeft een dieproze kleur en een heerlijke intense smaak. Geloof me, als Lees meer »

Volkoren wrap met biologische kippendij, zoete aardappel, feta en salsa
Cajun kip

Cajun kip Dit recept is bij veel van mijn klanten favoriet en ik weet wel waarom! De pittige kip vormt samen met het zoete van de aardappel en de zoute feta een verrassende combinatie. Ik eet deze wrap zelf een paar keer per week en raak er niet op uitgekeken, hij blijft fantastisch! Cajun is Lees meer »

Volkoren wrap met geitenkaas, avocado, framboos en amandel
Framboos

Deze wrap is één en al zomer, op een lekkere warme dag smaakt hij dan ook het lekkerst! Fris, zoet, zuur en hartig tegelijk! Wanna try? Ingrediënten voor 4 wraps 4 speltwraps (zie basisrecept) 100 gram geitenkaas 60 gr amandel (ongebrand) 150 gr frambozen 1,5 avocado (in stukjes) 1 bosui (in ringetjes) veldsla Dressing 1 Lees meer »