Wrap ‘n’ Rolling stijgt tot zeer grote hoogte

Een (letterlijk) hoogtepunt in de Wrap ‘n’ Rolling geschiedenis. Afgelopen vrijdag reed ik met onze vintage food truck richting Transition Festival 2017 in TivoliVredenburg. Een normale bezigheid zou je zeggen en volgens Google Maps kwam ik precies op tijd aan. Maar toen werd het toch nog even zoeken. TivoliVredenburg is een prachtig nieuw pand midden in Utrecht. Maar waar moest ik in G*dsnaam naar binnen met die truck? Trots stond ik na wat keren en draaien en na een illegale tocht over de busbaan naast het hoge pand. Ik bellen: “ik ben er hoor, ik sta naast het pand …. Dat was niet de bedoeling, hoezo?!” Er werd me uitgelegd dat ik via een “geheime” tunnel naast de gracht de expeditieruimte kon bereiken. Wist ik veel. Dus gezellig weer tussen de, mij nogal gek aankijkende jongens van Tariva – of hoe die bussen in Utrecht ook heten – weer terug. Gelukkig had ik de mij uitgelegde route onthouden en was ik snel via de tunnel naar een “diepte punt” in mijn carrière als wrapper gedaald. Om – waar ik op dat moment nog totaal geen weet van had – vervolgens gelijk door te schieten naar verreweg mijn hoogtepunt. De truck moest naar +5!? Hoe hadden ze dat nou kunnen verzinnen!? Ruim twee ton, vier meter lang, twee breed en twee en een half hoog… Dat gaat toch nooit!? Ik was in gedachten alweer onverrichte zaken en met mijn staart tussen m’n benen de tunnel omhoog gereden, richting A’dam. Maar in TivoliVredenburg hadden ze hun huiswerk blijkbaar goed gedaan. Het oude truckje paste precies op het hefplateau. Met een paar koude rillingen over mijn rug, mijn rechter been stijf op de rem en mijn rechter arm hard rukkend aan de handrem tilde dit plateau mij van -2 naar -1. Nog maar 6 verdiepingen te gaan… Gelukkig stond er een lift klaar waar je een kudde olifanten ik kan vervoeren. Ik kon er net geen rondjes in rijden. Voor ik het wist stond ik op +5 en kon ik, moe van alle zenuwen maar zeer voldaan veilig met de NS terug naar Amsterdam.

Wraps TivoliVredenburg

We hebben een super leuk festival gehad de volgende dag. Jazz liefhebbers blijken, naast zeer vrolijk en vriendelijk ook hongerige wrap liefhebbers te zijn. We waren goed voorbereid en stonden met z’n vieren klaar om aan een stuk door te kunnen rollen. En dat hebben we gedaan. Na een dikke drie uur is het ons enigszins gelukt om de grote rij weg te werken en daarna liep het nog gestaag door tot een – op een paar wraps na – lege food truck.

Food Truck TivoliVredenburg

TivoliVredenburg, we hebben van je genoten en zien je snel weer tijdens het 3FM Awards Festival. Ik ben benieuwd tot welke hoogte we dan mogen stijgen;-)