Wrap ‘n’ Rolling

Wrap ´n´ Rolling is ontstaan uit een passie voor gezond en lekker eten. Sinds 2015 rollen wij de lekkerste wraps vanuit onze vintage foodtrucks op festivals en (bedrijfs)evenementen. Onze goed onderhouden Citroen HY´s rijden door het hele land en zijn een blikvanger op elk event!

Bekijk ons menu

Fast good food!

Bij ons krijgt street food een gezond en duurzaam karakter. Door gebruik te maken van verse volwaardige ingrediënten zorgen wij dat onze wraps boordevol smaak en goede voedingsstoffen zitten die jouw ‘motor’ langdurig goede energie geven.

Wij maken gebruik van verantwoord vlees en biologische zuivel en onze vis is altijd van een duurzame bron. Zo kun jij met een gerust hart van je wrap genieten! Een dagje zonder vlees? Vegetariërs en veganisten kunnen altijd bij ons terecht!

 

 

Versheid op iedere locatie!

Iets te vieren? Vanuit onze vintage food truck serveren wij met plezier onze verse wraps, bowls of tacos op jouw beurs, (bedrijfs)event of bruiloft! Onze wraps zijn perfect voor de lunch of als diner en als snack hebben we verse tacos. Vraag naar de mogelijkheden dan stellen we een menu samen wat helemaal past bij jou en je gasten.

Wil je groot uitpakken en een echt (mini) food truck festival neerzetten? Kijk dan eens op de site van een van onze partners: Pop-Up Borrel of Toet Toet Food.

Neem contact op